SCHRIJFSELS

Vijf maal per jaar komt ons verenigingsblad ‘Schrijfsels’ uit. Hierin staan de bijdragen van onze leden; zowel proza als poëzie. Bij iedere (twee maandelijkse) bijeenkomst verzinnen leden en bestuur nieuwe themawoorden waarmee we aan de slag gaan. Op de volgende bijeenkomst lezen we onze schrijfsels aan elkaar voor en reageren we op elkaar. Soms krijg je goede tips om wat aan je pennenvrucht te sleutelen voor je hem opstuurt naar de redactie. Als je je niet aan het thema wilt houden is het ook goed: het is geen verplichting.

De redactie zorgt ervoor dat alle bijdragen in het volgende nummer ‘Schrijfsels’ geplaatst worden en maakt er iedere keer weer een prachtig boekje van. De leden krijgen het boekje thuisgestuurd. Het wordt ook bij de centrale bibliotheek in Alkmaar ter inzage op de leestafel gelegd.
Om een indruk te krijgen van wat wij zoal schrijven, vind je hieronder het meest recente nummer.

Klik op onderstaande foto. Hiermee open je het boekje. Je kunt door het boekje bladeren door met de cursor op de rechter rand van de pagina te klikken. Om terug te bladeren klik je op de linker rand.
Mocht het boekje niet helemaal op het scherm staan dan kun je met F11 kiezen voor volledig scherm en ook weer met F11 sluiten.  

Tot nader order wordt door overmacht Schrijfsels niet ververst.
Home. Bijeenkomsten. Schrijfsels. Schrijven is voor mij.... Tips. Fotoalbum. Geschiedenis. Word lid!.
secretaris: e-mail: klik hier